Berichten

  • Geen categorie

G-cyclocrosscriterium 2017-2018 van start tijdens ‘Telenet Superprestige Cyclocross 'De Schorre'

Op zaterdag 21 oktober 2017 wordt letterlijk en figuurlijk het startschot gegeven van de derde editie van het G-cyclocrosscriterium in onze provincie. De provincie Antwerpen, Parantee-Psylos en G-sport Vlaanderen slaan tijdens het seizoen 2017-2018 samen met 8 internationale wielerorganisatoren de handen in elkaar zodat G-cyclocrossers met een handicap op het parcours van de profs hun… Lees meer »

  • Geen categorie

Vaste contracten aan de start

Wout Van Aert (Crelan-Verdanda Willems)Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon) (NL)Kevin Pauwels (Marlux-Napoleongames)Klaas Vantornout (Marlux-Napoleongames)Lars Van der Haar (Telenet-Fidea)Tom Meeusen (Beobank-Corendon)Laurens Sweeck (ERA-CIRCUS) Toon Aerts (Telenet-Fidea)Michael Vanthourenhout (Marlux-Napoleon Games)Joris Nieuwenhuis (Sunweb ) (NL)Eli Iserbyt (Marlux-Napoleongames)Quinten Hermans (Telenet-Fidea)Gianni Vermeersch (Steylaerts-……….)Jens Adams (Sauzen Pauwels-Vastgoedservice)Tim Merlier (Crelan-Veranda Willems)David van der Poel (Beobank-Corendon) (NL)Michael Boros (Sauzen Pauwels-Vastgoedservice) (CZ)Stan Godrie (Crelan-Veranda… Lees meer »

  • Geen categorie

Telenet Superprestige Cyclocross

Vanaf dit jaar zal er ook een superprestige zijn in Boom. De Telenet Superprestige Cyclocross De Schorre Boom” zal gereden worden in het prachtige domein “De Schorre” in Boom. Noteer alvast zaterdag 21 oktober 2017 in je agenda. We verwachten jou!

  • Geen categorie

Pro-Cycling dankt Dibo voor het vertrouwen

Pro-Cycling dankt Sven Stuyven van Dibo voor het vertrouwen en de bijzonder professionele maar ook familiale samenwerking tijdens de eerste twee edities van de Niels Albert CX. Wij danken Sven en zijn team ook voor het professionele gebaar naar de toekomst van de cyclocross op De Schorre in Boom, Dibo geeft ons de kans om… Lees meer »